Перегляд зібрання за групою - Теми йод

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Thesisлют-20177-бер-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Теоретичні аспекти впливу збалансованого харчування яке містить достатню кількість продуктів багатих на йодКривокульська, А.; Kryvokulska, A. V.
Dissertationгру-202120-гру-2021Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна
Master Thesisгру-202316-січ-2024Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продуктуДалєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr
Master Thesisгру-20246-січ-2025Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів, збагачених мінеральними елементами, із впровадженням розробки у хлібопекарський цехЦіко, Юлія Миколаївна; Tsiko, Yuliia