Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36170
Назва: | Теоретичні аспекти впливу збалансованого харчування яке містить достатню кількість продуктів багатих на йод |
Інші назви: | Theoretical aspects of the impact of a balanced diet that contains a sufficient amount of foods rich in iodine |
Автори: | Кривокульська, А. Kryvokulska, A. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Кривокульська А. Теоретичні аспекти впливу збалансованого харчування яке містить достатню кількість продуктів багатих на йод / Кривокульська А. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 64–65. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Kryvokulska A. V. (2021) Teoretychni aspekty vplyvu zbalansovanoho kharchuvannia yake mistyt dostatniu kilkist produktiv bahatykh na yod [Theoretical aspects of the impact of a balanced diet that contains a sufficient amount of foods rich in iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 64-65 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
Теми: | йод харчування йододефіцит Iodine nutrition Iodine deficiency |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 64-65 |
Початкова сторінка: | 64 |
Кінцева сторінка: | 65 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36170 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Kryvokulska_A_V-Theoretical_aspects_64-65.pdf | 688,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Kryvokulska_A_V-Theoretical_aspects_64-65.djvu | 37,26 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Kryvokulska_A_V-Theoretical_aspects_64-65__COVER.png | 423,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.