Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36170

Назва: Теоретичні аспекти впливу збалансованого харчування яке містить достатню кількість продуктів багатих на йод
Інші назви: Theoretical aspects of the impact of a balanced diet that contains a sufficient amount of foods rich in iodine
Автори: Кривокульська, А.
Kryvokulska, A. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Кривокульська А. Теоретичні аспекти впливу збалансованого харчування яке містить достатню кількість продуктів багатих на йод / Кривокульська А. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 64–65. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Kryvokulska A. V. (2021) Teoretychni aspekty vplyvu zbalansovanoho kharchuvannia yake mistyt dostatniu kilkist produktiv bahatykh na yod [Theoretical aspects of the impact of a balanced diet that contains a sufficient amount of foods rich in iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 64-65 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 28-кві-2021
Дата внесення: 12-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
Теми: йод
харчування
йододефіцит
Iodine
nutrition
Iodine deficiency
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 64-65
Початкова сторінка: 64
Кінцева сторінка: 65
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36170
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.