Разлистване на по Тема бродіння

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 7 от 7
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract28-Апр-202216-Юни-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Master Thesis22-Дек-201923-Дек-2019Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасуБаранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii
Master ThesisДек-202421-Яну-2025Модернізація cистеми відведення вуглекислого газу з бродильного апарату циліндрично – конічного типуСтефанишин, Тарас Миколайович
Article24-Апр-201427-Фев-2016Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокОниськів, В.; Onyskiv, V.
Bachelor Thesis20234-Юли-2023Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробівКоляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii
Master Thesis202131-Дек-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202130-Дек-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla