Перегляд зібрання за групою - Теми безпечність харчових продуктів

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 3 із 3
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis22-гру-202027-гру-2020Дослідження ефективності організації діяльності у сфері безпечності харчових продуктів, на прикладі відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Тернопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській областіКрачковський, Андрій Романович; Krachkovskyi, A. R.
Master Thesis22-гру-202028-гру-2020Дослідження ефективності організації діяльності у сфері державного контролю, на прикладі відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській областіБілий, Тарас Іванович; Bilyi T. I.
Conference Abstract17-лис-20257-гру-2025Інноваційні методи оцінки безпечності харчових продуктівАртеменко, Людмила Борисівна