Naviga per Soggetto бродіння
Mostrati i risultati da 1 a 6 di 6
Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
Conference Abstract | 28-apr-2022 | 16-giu-2022 | Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста | Харчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y. |
Master Thesis | 22-dic-2019 | 23-dic-2019 | Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасу | Баранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii |
Article | 24-apr-2014 | 27-feb-2016 | Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок | Ониськів, В.; Onyskiv, V. |
Bachelor Thesis | 2023 | 4-lug-2023 | Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів | Коляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii |
Master Thesis | 2021 | 31-dic-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
Master Thesis | 2021 | 30-dic-2021 | Удосконалення технології приготування рідкої опари | Василишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla |