Konu бродіння
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 28-Nis-2022 | 16-Haz-2022 | Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста | Харчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y. |
Master Thesis | 22-Ara-2019 | 23-Ara-2019 | Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасу | Баранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii |
Article | 24-Nis-2014 | 27-Şub-2016 | Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок | Ониськів, В.; Onyskiv, V. |
Bachelor Thesis | 2023 | 4-Tem-2023 | Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів | Коляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii |
Master Thesis | 2021 | 31-Ara-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
Master Thesis | 2021 | 30-Ara-2021 | Удосконалення технології приготування рідкої опари | Василишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla |