Browsing by Subject бродіння

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract28-Apr-202216-Jun-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Master Thesis22-Dec-201923-Dec-2019Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасуБаранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii
Article24-Apr-201427-Feb-2016Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокОниськів, В.; Onyskiv, V.
Bachelor Thesis20234-Jul-2023Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробівКоляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii
Master Thesis202131-Dec-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202130-Dec-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla