Anzeige von nach Autor Yurchak, Vira
Anzeige der Treffer 1 bis 4 von 4
Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 22-Mai-2018 | 15-Jun-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 11-Okt-2017 | 28-Okt-2017 | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 18-Mai-2017 | 1-Nov-2017 | Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |