Yazar Sventa, N. M.
Gösterilen sonuçlar 1 - 3 den 3
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями | Карпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва | Кравченюк, Х. Ю.; Свента, Н. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Haz-2021 | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів | Сельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M. |