Перегляд зібрання за групою - Автори Lialyk, A. T.
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотами | Лялик, А. Т.; Криськова, Л. П.; Lialyk, A. T.; Kryskova, L. P. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T. |