Yazar Lialyk, A. T.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A. |
Conference Abstract | 6-Ara-2023 | 21-Oca-2024 | Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L. |
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотами | Лялик, А. Т.; Криськова, Л. П.; Lialyk, A. T.; Kryskova, L. P. |
Article | 25-Kas-2015 | 18-Şub-2016 | Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T. |