Перегляд зібрання за групою - Автори Lialyk, A. T.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-гру-202424-січ-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництвіЛялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L.
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хлібаЛялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O.
Article17-лис-201624-бер-2017Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотамиЛялик, А. Т.; Криськова, Л. П.; Lialyk, A. T.; Kryskova, L. P.
Article25-лис-201518-лют-2016Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T.
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Пацула, М.-Д. П.; Lialyk, A. T.; Patsula, M.-D. P.
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I.