Anzeige von nach Autor Kravcheniuk, R.

Gehe zu: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:  
Anzeige der Treffer 1 bis 6 von 6
DokumenttypErscheinungsdatumDate of entryTitelAutor(en)
Conference Abstract25-Sep-202528-Okt-2025Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тістаКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-Sep-202219-Okt-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-Apr-20244-Jun-2024Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опариКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-Apr-202216-Jun-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract27-Apr-202310-Jun-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.