Anzeige von nach Autor Kravcheniuk, R.
Anzeige der Treffer 1 bis 6 von 6
| Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Okt-2025 | Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Okt-2022 | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 25-Apr-2024 | 4-Jun-2024 | Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 28-Apr-2022 | 16-Jun-2022 | Оцінка надійності обладнання харчової промисловості | Кравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V. |
| Conference Abstract | 27-Apr-2023 | 10-Jun-2023 | Формування якості житнього хліба | Кравченюк, Р.; Kravcheniuk, R. |