Browsing by Author Kravcheniuk, R.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Conference Abstract25-wrz-202528-paź-2025Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тістаКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-wrz-202219-paź-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-wrz-202321-lis-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-kwi-20244-cze-2024Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опариКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-kwi-202216-cze-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract27-kwi-202310-cze-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.