Перегляд зібрання за групою - Автори Gudym, O. V.
Результати від 1 до 4 із 4
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів | Чайковський, Я. Я.; Гудим, О. В.; Chaikovskyy, Ya. Ya.; Gudym, O. V. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Слива як наповнювач у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
| Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |