Percorrer  por autor Arutyunyan, D. A.
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Mostrar resultados 1-4 de 4.
	
	
	
    
    
	
| Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) | 
| Conference Abstract | 24-Mai-2023 | 19-Jul-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. | 
| Conference Abstract | 25-Nov-2020 | 24-Mar-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. | 
| Conference Abstract | 28-Set-2023 | 21-Nov-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. | 
| Conference Abstract | 22-Set-2022 | 19-Out-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |