Показване на резултати 1 до 20 от 36
следващ >
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Article | Юли-2020 | 19-Фев-2021 | 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |
Article | 31-Окт-2016 | 19-Фев-2018 | Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукції | Андрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман |
Proceedings Book | Май-2024 | 2-Яну-2025 | Використання нагородної справи як засобу зацікавлення в охороні та збереженні туристичних об’єктів, пам’яток історії, культури і старовини в Україні у воєнний час та посилення ідеологічної складової держави | Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Гагалюк, Ольга |
Article | Ное-2021 | 2-Окт-2022 | Вплив пандемії COVID-19 на розвиток туризму в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення | Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга; Дудкін, Павло; Дудкіна, Олена; Sherstiuk, Roman; Vladymyr, Olha; Dudkin, Pavlo; Dudkina, Olena |
Article | 2021 | 29-Юни-2021 | До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в Україні | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Monograph | 2021 | 29-Юни-2021 | Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовах | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга |
Article | 2024 | 16-Юни-2024 | Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування | Владимир, Ольга; Шерстюк, Роман |
Article | Дек-2020 | 5-Сеп-2021 | Застосування комплексу маркетингу в сфері туризму. Інструментально- методичний апарат дослідження | Шерстюк, Роман; Малюта, Людмила; Ратинський, Вадим; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Ratynskyj, Vadym |
Article | 31-Май-2017 | 31-Май-2017 | Концепція регіонального розвитку промисловості в умовах трансформаційної економіки | Андрушків, Богдан; Співак, Сергій; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга |
Methodical recommendations | Сеп-2018 | 21-Апр-2020 | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи» | Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна |
Article | Дек-2024 | 4-Яну-2025 | Методичні підходи до оцінки ефективності діяльності підприємств у контексті цифрової трансформації менеджменту | Шерстюк, Роман; Козловський, Артем; Летун, Олександр; Sherstiuk, Roman; Kozlovskyi, Artem; Letun, Oleksandr |
Article | 31-Окт-2016 | 19-Фев-2018 | Методологічний підхід до забезпечення сталого розвитку промислового підприємства в сучасних умовах | Андрушків, Богдан; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман |
Book | Авг-2023 | 29-Ное-2023 | Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія | Шерстюк, Роман |
Article | Ное-2024 | 5-Дек-2024 | НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор |
Proceedings Book | Май-2024 | 4-Дек-2024 | ОльгаВикористання нагородної справи як засобу зацікавлення в охороні та збереженні туристичних об’єктів, пам’яток історії, культури і старовини в Україні у воєнний час та посилення ідеологічної складової держави | Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Гагалюк, Ольга |
Article | Юни-2022 | 21-Юли-2022 | Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерство | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor |
Article | 31-Май-2017 | 7-Юни-2017 | Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті | Нагорняк, Галина; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман |
Article | Юни-2021 | 16-Сеп-2021 | Пандемія – COVID-19, як явище: джерела і витоки, управлінські методи і засоби боротьби з нею (громадський контент) | Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Кузь, Тетяна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Andrushkiv, Bohdan; Sherstiuk, Roman; Kyrych, Nataliia; Pohajdak, Olha; Kuz, Tetiana; Hahaliuk, Olha |
Article | Юни-2024 | 30-Юли-2024 | Перспективи використання віртуальної та доповненої реальності для підприємств сфери послуг (на прикладі готельно-туристичного сегменту) | Ратинський, Вадим; Шерстюк, Роман; Малярський, Олег; Ratynskyi, Vadym; Sherstiuk, Roman; Maliarskyi, Oleg |
Methodical recommendations | 2018 | 11-Фев-2019 | Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендації | Дудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман |