Результати від 1 до 20 із 28
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | лип-2020 | 19-лют-2021 | 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |
Article | 31-жов-2016 | 19-лют-2018 | Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукції | Андрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман |
Article | лис-2021 | 2-жов-2022 | Вплив пандемії COVID-19 на розвиток туризму в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення | Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга; Дудкін, Павло; Дудкіна, Олена; Sherstiuk, Roman; Vladymyr, Olha; Dudkin, Pavlo; Dudkina, Olena |
Article | 2021 | 29-чер-2021 | До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в Україні | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Monograph | 2021 | 29-чер-2021 | Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовах | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга |
Article | 2024 | 16-чер-2024 | Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування | Владимир, Ольга; Шерстюк, Роман |
Article | гру-2020 | 5-вер-2021 | Застосування комплексу маркетингу в сфері туризму. Інструментально- методичний апарат дослідження | Шерстюк, Роман; Малюта, Людмила; Ратинський, Вадим; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Ratynskyj, Vadym |
Article | 31-тра-2017 | 31-тра-2017 | Концепція регіонального розвитку промисловості в умовах трансформаційної економіки | Андрушків, Богдан; Співак, Сергій; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга |
Methodical recommendations | вер-2018 | 21-кві-2020 | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи» | Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна |
Article | 31-жов-2016 | 19-лют-2018 | Методологічний підхід до забезпечення сталого розвитку промислового підприємства в сучасних умовах | Андрушків, Богдан; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман |
Book | сер-2023 | 29-лис-2023 | Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія | Шерстюк, Роман |
Article | чер-2022 | 21-лип-2022 | Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерство | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor |
Article | 31-тра-2017 | 7-чер-2017 | Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті | Нагорняк, Галина; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман |
Article | чер-2021 | 16-вер-2021 | Пандемія – COVID-19, як явище: джерела і витоки, управлінські методи і засоби боротьби з нею (громадський контент) | Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Кузь, Тетяна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Andrushkiv, Bohdan; Sherstiuk, Roman; Kyrych, Nataliia; Pohajdak, Olha; Kuz, Tetiana; Hahaliuk, Olha |
Article | чер-2024 | 30-лип-2024 | Перспективи використання віртуальної та доповненої реальності для підприємств сфери послуг (на прикладі готельно-туристичного сегменту) | Ратинський, Вадим; Шерстюк, Роман; Малярський, Олег; Ratynskyi, Vadym; Sherstiuk, Roman; Maliarskyi, Oleg |
Methodical recommendations | 2018 | 11-лют-2019 | Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендації | Дудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман |
Conference Abstract | тра-2024 | 31-лип-2024 | ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ КЛІЄНТІВ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | Шерстюк, Роман; Ратинський, Вадим |
Conference Abstract | жов-2023 | 10-лис-2023 | Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми | Шерстюк, Роман; Островська, Галина |
Article | 2021 | 1-лип-2021 | Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри) | Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман |
Article | гру-2022 | 25-гру-2022 | Соціальна відповідальність бізнесу в Україні у воєнний і післявоєнний період | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Долубовська, Ольга; Stoyko, Igor; Sherstyuk, Roman; Dolubovska, Olha |