Prohlížení dle Autor Сторож, Людмила Анатолівна
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 10
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Article | 2018 | 31-říj-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
- | led-2017 | 11-kvě-2017 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» | Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | zář-2017 | 4-úno-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-říj-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-říj-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | pro-2016 | 28-dub-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | led-2017 | 11-kvě-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Laboratory Instructions | zář-2017 | 14-čer-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | zář-2017 | 14-čer-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | 2017 | 10-zář-2018 | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |