Showing results 1 to 20 of 22
next >
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
Conference Abstract | 23-d’a-2020 | 19-de -2020 | 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Article | 18-de -2016 | 8-de -2016 | Ангус Дітон – Нобелівський лауреат 2015 року (споживання, бідність та добробут) | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 18-de -2017 | 1-de -2017 | Економічність і ресурсозбереження в енергоефективних будівлях | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 23-de -2018 | 16-de -2018 | Конкуренція у ресторанному бізнесі | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Learning Object | 2016 | 21-de -2017 | Методичні вказівки до проведення екзамену з фаху з дисциплін освітньо-професійної програми підготовки бакалавра в галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент» | Бриндзя, А. З.; Галущак, М. П.; Галущак, О. Я.; Гарасимчук, Н. М.; Гарматюк, О. О.; Гевко, І. Б.; Королюк, Т. М.; Крамар, І. Ю.; Малюта, Л. Я.; Мосій, О. Б.; Піняк, І. Л.; Стойко, І. І.; Хрупович, С. М.; Юрик, Н. Є.; Шведа, Н. М. |
Conference Abstract | 23-de -2021 | 10-d’o-2021 | Невизначеність базування криволінійних осей в трьох центрах: способи іточність | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 14-de -2020 | 3-de -2020 | Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом) | Стойко, І. І.; Stoyko, I. |
Article | 25-de -2015 | 18-de -2016 | Нобелівський лауреат ангус дітон за добробут проти бідності | Стойко, І. І.; Жукевич, Ю. М.; Stoyko, I. I.; Zhukevych, Y. M. |
Conference Abstract | 11-d’o-2024 | 11-de -2024 | Нова технологія на ресторанному ринку: віртуальний ресторанний бренд | Стойко, І. І.; Марущак, Х. М.; Stoyko, I.; Marushchak, H. |
Article | 19-de -2014 | 1-de -2016 | Ощадливість і економічний ріст | Назарко, І. Ю.; Стойко, І. І.; Nazarko, I. Y.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 23-d’a-2020 | 19-de -2020 | Ресторанний бізнес в умовах карантину | Крочак, В. В.; Стойко, І. І.; Krochak, V. V.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 11-d’o-2024 | 11-de -2024 | Ресторанні технології для нових уподобань споживачів | Яциків, Н. Я.; Стойко, І. І.; Yatsykiv, N.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 27-de -2019 | 5-de -2020 | Розвиток малих наукомістких фірм у зарубіжних країнах | Стойко, І. І.; Бишук, Ю. І.; Stoyko, I. I.; Byshuk, Yu. I. |
Conference Abstract | 23-de -2018 | 16-de -2018 | Роль охоронного бізнесу в економічній безпеці підприємства | Бойко, В. С.; Стойко, І. І.; Boiko, V. S.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 28-de -2018 | 18-de -2019 | Система «НАССР» в Україні | Шерстюк, Роман Петрович; Стойко, І. І.; Sherstiuk, R. P.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 28-d’a-2022 | 16-de -2022 | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу | Могилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 28-de -2019 | 5-de -2019 | Формування конкурентоспроможності готельного бізнесу | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 28-d’a-2022 | 16-de -2022 | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | Савків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 14-de -2020 | 3-de -2020 | «Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами) | Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R. |
Article | 17-de -2016 | 24-de -2017 | Європейська система сертифікації готельних послуг | Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I. I.; Sherstuk, R. P. |