Browsing by Author Стойко, І. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract23-d’a-202019-de -202014 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Article18-de -20168-de -2016Ангус Дітон – Нобелівський лауреат 2015 року (споживання, бідність та добробут)Стойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract18-de -20171-de -2017Економічність і ресурсозбереження в енергоефективних будівляхСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract23-de -201816-de -2018Конкуренція у ресторанному бізнесіСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Learning Object201621-de -2017Методичні вказівки до проведення екзамену з фаху з дисциплін освітньо-професійної програми підготовки бакалавра в галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент»Бриндзя, А. З.; Галущак, М. П.; Галущак, О. Я.; Гарасимчук, Н. М.; Гарматюк, О. О.; Гевко, І. Б.; Королюк, Т. М.; Крамар, І. Ю.; Малюта, Л. Я.; Мосій, О. Б.; Піняк, І. Л.; Стойко, І. І.; Хрупович, С. М.; Юрик, Н. Є.; Шведа, Н. М.
Conference Abstract23-de -202110-d’o-2021Невизначеність базування криволінійних осей в трьох центрах: способи іточністьСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract14-de -20203-de -2020Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом)Стойко, І. І.; Stoyko, I.
Article25-de -201518-de -2016Нобелівський лауреат ангус дітон за добробут проти бідностіСтойко, І. І.; Жукевич, Ю. М.; Stoyko, I. I.; Zhukevych, Y. M.
Conference Abstract11-d’o-202411-de -2024Нова технологія на ресторанному ринку: віртуальний ресторанний брендСтойко, І. І.; Марущак, Х. М.; Stoyko, I.; Marushchak, H.
Article19-de -20141-de -2016Ощадливість і економічний рістНазарко, І. Ю.; Стойко, І. І.; Nazarko, I. Y.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract23-d’a-202019-de -2020Ресторанний бізнес в умовах карантинуКрочак, В. В.; Стойко, І. І.; Krochak, V. V.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract11-d’o-202411-de -2024Ресторанні технології для нових уподобань споживачівЯциків, Н. Я.; Стойко, І. І.; Yatsykiv, N.; Stoyko, I.
Conference Abstract27-de -20195-de -2020Розвиток малих наукомістких фірм у зарубіжних країнахСтойко, І. І.; Бишук, Ю. І.; Stoyko, I. I.; Byshuk, Yu. I.
Conference Abstract23-de -201816-de -2018Роль охоронного бізнесу в економічній безпеці підприємстваБойко, В. С.; Стойко, І. І.; Boiko, V. S.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract28-de -201818-de -2019Система «НАССР» в УкраїніШерстюк, Роман Петрович; Стойко, І. І.; Sherstiuk, R. P.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract28-d’a-202216-de -2022Специфіка інновацій ресторанного бізнесуМогилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I.
Conference Abstract28-de -20195-de -2019Формування конкурентоспроможності готельного бізнесуСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Conference Abstract28-d’a-202216-de -2022Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваСавків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-de -20203-de -2020«Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами)Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R.
Article17-de -201624-de -2017Європейська система сертифікації готельних послугСтойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I. I.; Sherstuk, R. P.