Percorrer por autor Свента, Н. М.
Mostrar resultados 1-3 de 3.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-Set-2023 | 21-Nov-2023 | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями | Карпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 24-Mai-2023 | 19-Jul-2023 | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва | Кравченюк, Х. Ю.; Свента, Н. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 20-Mai-2021 | 23-Jun-2021 | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів | Сельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M. |