Перегляд зібрання за групою - Автори Свента, Н. М.
Результати від 1 до 3 із 3
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями | Карпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництва | Кравченюк, Х. Ю.; Свента, Н. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів | Сельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M. |