Visar Författare Рукшан, Людмила
Visar 1 till 4 av 4 poster
| Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина |
| Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | The quality of flour obtained in the production of cereals | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна |
| Article | 8-okt-2015 | 21-dec-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
| Article | 8-okt-2015 | 21-dec-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |