Lehitse Autor Рукшан, Людмила
Näidatakse tulemusi 1 kuni 4 4 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина |
Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | The quality of flour obtained in the production of cereals | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна |
Article | 8-okt-2015 | 21-det-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
Article | 8-okt-2015 | 21-det-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |