Naviga per Autore Полевий, М. І.
Mostrati i risultati da 1 a 4 di 4
| Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 24-nov-2021 | 21-dic-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |
| Conference Abstract | 11-dic-2024 | 24-gen-2025 | Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями | Мисліцька, І. Р.; Полевий, М. І.; Myslitska, I. R.; Polevyi, M. I. |
| Conference Abstract | 7-dic-2022 | 15-feb-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |
| Conference Abstract | 25-set-2025 | 28-ott-2025 | Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами | Полевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z. |