Anzeige von nach Autor Паска, М.
Anzeige der Treffer 1 bis 3 von 3
| Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
|---|---|---|---|---|
| Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
| Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
| Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |