Prohlížení dle Autor Криськова, Л. П.

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 8 z 8
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Conference Abstract25-lis-202024-bře-2021Доцільність використання конопляної і лляної олії у виробництві майонезуКриськова, Л. П.; Криськова, С. А.; Kryskova, L. P.; Kryskova, S. A.
Conference Abstract24-kvě-202319-čer-2023Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООНЛісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Л. П.; Кушнірук, Н. В.; Lisovska, T. O.; Kryskova, L. P.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract18-kvě-20171-lis-2017Лляна олія як джерело Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислотКриськова, Л. П.; Лялик, А. Т.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Article18-kvě-20168-čer-2016Пальмова олія чи поліненасичені жирні кислоти?Криськова, Л. П.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract23-dub-202019-kvě-2020Потенціал ресторанного бізнесу західного поділляКриськова, Л. П.; Криськова, С. А.; Kryskova, L. P.; Kryskova, S. A.
Conference Abstract28-bře-20195-čer-2019Соціальний капітал: значення та функціїКриськов, А. А.; Криськова, Л. П.; Kryskov, A. A.; Kryskova, L. P.
Article17-lis-201624-bře-2017Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотамиЛялик, А. Т.; Криськова, Л. П.; Lialyk, A. T.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract28-lis-201818-úno-2019Харчовий термогенезКриськова, Л. П.; Витвицька, Ю. І.; Моспанко, Н. С.; Музичук, І. М.; Хоміцька, І. А.; Kryskova, L. P.; Vytvytska, Yu. I.; Mospanko, N. S.; Muzychuk, I. M.; Khomitska, I. A.