Naviga per Autore Кравченюк, Р. Ю.
Mostrati i risultati da 1 a 5 di 5
| Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 25-set-2025 | 28-ott-2025 | Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 22-set-2022 | 19-ott-2022 | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 24-mag-2023 | 19-lug-2023 | Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробів | Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y. |
| Conference Abstract | 28-set-2023 | 21-nov-2023 | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 25-apr-2024 | 4-giu-2024 | Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |