Yazar Джур, Я.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | 5-Ara-2012 | 11-Şub-2016 | Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока | Юкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я. |
Article | 5-Ara-2012 | 11-Şub-2016 | Мікробне забруднення харчових продуктів | Сельський, В.; Мельничук, О.; Джур, Я. |
Article | 14-Ara-2011 | 17-Şub-2016 | Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremoris | Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |