Yazar Ворощук, В. Я.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 7 den 7
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract14-May-20203-Haz-2020Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових масШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Кравець, О. І.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Kravets, O.
Article17-Nis-199528-Oca-2016Оптимальний нагрів круглої пластинки при мінімальних енергозатратах та аналіз отриманого напружено-деформованого стануВорощук, В. Я.; Козуб, І. Ю.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract7-Ara-202215-Şub-2023Переваги використання декантора для зневоднення казеїнуГоловач, В. Ю.; Ворощук, В. Я.; Holovach, V. Yu.; Voroshchuk, V. Y.
Article18-May-20168-Tem-2016Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорахШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Система забезпечення якості продукціїРеник, В.; Червеняк, Р.; Ворощук, В. Я.; Renyk, V.; Cherveniak, R.; Voroshchuk, V.