Перегляд зібрання за групою - Автори Бейко, Л. А.
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Консервна промисловість України та відходи її виробництва | Третяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T. |
Article | 20-лис-2013 | 15-бер-2017 | Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі | Бейко, Л. А. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Консервування капусти | Хамуляк, Т. Є.; Бейко, Л. А.; Khamuliak, T. E.; Beyco, L. A. |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Переробка шкірок кавуна | Богоніс, І. Ю.; Бейко, Л. А.; Bogonis, I. Y.; Beyko, L. A. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | Пастух, О. В.; Бейко, Л. А.; Pastukh, O. V.; Beyco, L. A. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі | Кузьмич, Н.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Kuzmich, N.; Beyko, L.; Lialyk, A. |