Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок | Лебеденко, Тетяна; Кожевнікова, Вікторія; Новічкова, Тамара; Сусло, Анастасія; Lebedenko, Tetiana; Kozhevnikova, Viktoriia; Novichkova, Tamara; Suslo, Anastasiia |
Article | 15-жов-2015 | 31-гру-2015 | Використання маркетингу для вдосконалення державної політики розвитку туризмом | Іванов, А. М.; Саламатіна, Світлана Єгорівна; Ivanov, A. M.; Salamatina, S. Y. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії | Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу | Антіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O. |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів | Іоргачова, Катерина Георгіївна; Макарова, Ольга; Котузаки, Олена; Iorgacheva, Ekaterina; Makarova, Olga; Kotuzaky, Elena |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса | Віннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Збагачення зернових продуктів вітамінно-мінеральним преміксом | Валевська, Л. О.; Valevska, L. O. |
Article | 15-жов-2015 | 31-гру-2015 | Концептуальні засади розвитку сільського зеленого туризму | Гришова, І. Ю.; Gryshova, I. Yu. |
Article | 15-жов-2015 | 31-гру-2015 | Концептуальні засади розвитку сільського зеленого туризму | Дем'яненко, М. Я.; Гришова, І. Ю.; Demyanenko, M. Ya.; Gryshova, I. Yu. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду | Гураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | Чженкун, Цуі; Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Zhenkun, Cui; Manoli, Tataina; Nikitchina, Tataina |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи | Озоліна, Софія; Osolina, Sofiya |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Отримання і властивості нових матеріалів з рослинних відходів для оброблення води | Коваленко, Олена; Коханська, Ангеліна; Kovalenko, Olena; Kokhanska, Angelina |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива | Шарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G. |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів | Макарова, Ольга; Тортіка, Наталія; Хвостенко, Катерина; Makarova, Olga; Tortika, Natalia; Khvostenko, Katerina |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Споживні властивості зерна проса | Юрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S. |