Перегляд зібрання за групою - Приналежності Одеська національна академія харчових технологій, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 16 із 16
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article19-тра-201521-січ-2016Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавокЛебеденко, Тетяна; Кожевнікова, Вікторія; Новічкова, Тамара; Сусло, Анастасія; Lebedenko, Tetiana; Kozhevnikova, Viktoriia; Novichkova, Tamara; Suslo, Anastasiia
Article15-жов-201531-гру-2015Використання маркетингу для вдосконалення державної політики розвитку туризмомІванов, А. М.; Саламатіна, Світлана Єгорівна; Ivanov, A. M.; Salamatina, S. Y.
Article8-жов-201521-гру-2015Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустріїАмбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S.
Article8-жов-201521-гру-2015Вилучення геміцелюлоз з кавового шламуАнтіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O.
Article19-тра-201521-січ-2016Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатівІоргачова, Катерина Георгіївна; Макарова, Ольга; Котузаки, Олена; Iorgacheva, Ekaterina; Makarova, Olga; Kotuzaky, Elena
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’ясаВіннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya
Article19-лис-20141-лют-2016Збагачення зернових продуктів вітамінно-мінеральним преміксомВалевська, Л. О.; Valevska, L. O.
Article15-жов-201531-гру-2015Концептуальні засади розвитку сільського зеленого туризмуГришова, І. Ю.; Gryshova, I. Yu.
Article15-жов-201531-гру-2015Концептуальні засади розвитку сільського зеленого туризмуДем'яненко, М. Я.; Гришова, І. Ю.; Demyanenko, M. Ya.; Gryshova, I. Yu.
Article8-жов-201521-гру-2015Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами виноградуГураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарівЧженкун, Цуі; Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Zhenkun, Cui; Manoli, Tataina; Nikitchina, Tataina
Article8-жов-201521-гру-2015Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзиОзоліна, Софія; Osolina, Sofiya
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Отримання і властивості нових матеріалів з рослинних відходів для оброблення водиКоваленко, Олена; Коханська, Ангеліна; Kovalenko, Olena; Kokhanska, Angelina
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозиваШарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G.
Article19-тра-201521-січ-2016Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсівМакарова, Ольга; Тортіка, Наталія; Хвостенко, Катерина; Makarova, Olga; Tortika, Natalia; Khvostenko, Katerina
Article8-жов-201521-гру-2015Споживні властивості зерна просаЮрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S.