Percorrer por autor Рукшан, Людмила
Mostrar resultados 1-4 de 4.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 10-Out-2019 | 15-Nov-2019 | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина |
Conference Abstract | 10-Out-2019 | 15-Nov-2019 | The quality of flour obtained in the production of cereals | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна |
Article | 8-Out-2015 | 21-Dez-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
Article | 8-Out-2015 | 21-Dez-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |