Yazar Бейко, Л. А.
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Консервна промисловість України та відходи її виробництва | Третяк, Х. Б.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Tretiak, Ch. B.; Beyco, L. A.; Lyalyk, A. T. |
Article | 20-Kas-2013 | 15-Mar-2017 | Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі | Бейко, Л. А. |
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Консервування капусти | Хамуляк, Т. Є.; Бейко, Л. А.; Khamuliak, T. E.; Beyco, L. A. |
Article | 19-Kas-2014 | 1-Şub-2016 | Переробка шкірок кавуна | Богоніс, І. Ю.; Бейко, Л. А.; Bogonis, I. Y.; Beyko, L. A. |
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | Пастух, О. В.; Бейко, Л. А.; Pastukh, O. V.; Beyco, L. A. |
Conference Abstract | 28-Nis-2022 | 16-Haz-2022 | Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі | Кузьмич, Н.; Бейко, Л. А.; Лялик, А. Т.; Kuzmich, N.; Beyko, L.; Lialyk, A. |