Percorrer por autor Джур, Я.
Mostrar resultados 1-4 de 4.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|---|
Article | 5-Dez-2012 | 11-Fev-2016 | Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока | Юкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я. |
Article | 5-Dez-2012 | 11-Fev-2016 | Мікробне забруднення харчових продуктів | Сельський, В.; Мельничук, О.; Джур, Я. |
Article | 14-Dez-2011 | 17-Fev-2016 | Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremoris | Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О. |
Article | 8-Out-2015 | 21-Dez-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |