Naviga per Autore Rybak, Olga

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 11 di 11
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Bookmag-201426-apr-2017Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectmag-201426-apr-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робітРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectmag-201426-apr-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Bookott-201326-apr-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Object22-ago-201622-ago-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectnov-201622-giu-2017Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Object22-ago-201622-ago-2016Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчанняРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Objectnov-201622-giu-2017Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla
Learning Objectnov-201622-giu-2017Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectnov-201622-giu-2017Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Learning Objectott-201622-giu-2017"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga