Buscar por Autor Novikov, Volodymyr
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
Conference Abstract | 11-oct-2017 | 28-oct-2017 | Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» | Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів | Гамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоїв | Швед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка | Вічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів | Петріна, Романа; Хом'як, Ірина; Суберляк, Софія; Новіков, Володимир; Petrina, Romana; Khomiyak, Iryna; Suberlyak, Sofia; Novikov, Volodymyr |