Browsing by Author Kravcheniuk, R.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract25-九月-202528-十月-2025Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тістаКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-九月-202219-十月-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-九月-202321-十一月-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-四月-20244-六月-2024Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опариКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-四月-202216-六月-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract27-四月-202310-六月-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.