Visar Författare Шутюк, В. В.

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 7 av 7 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Conference Abstract27-nov-20195-feb-2020Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатівПоцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract16-nov-201725-jan-2018Дослідження процесу осмотичного зневоднення айвиШутюк, В. В.; Коваль, М. О.; Шешлюк, О. С.; Shytyuk, V. V.; Koval, M. O.; Sheshlyuk, O. S.
Conference Abstract16-nov-201725-jan-2018Дослідження технологічних режимів сушіння томатівГаврилюк, В. О.; Соловей, О. С.; Шутюк, В. В.; Gavrilyuk, V. O.; Solovei, O. S.; Shytyuk, V. V.
Article25-nov-201518-feb-2016Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвиткуБендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract27-nov-20195-feb-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article17-nov-201624-mar-2017Удосконалення технології сушіння зелені петрушкиПерець, А. О.; Мурашко, К. С.; Шутюк, В. В.; Perets', A. O.; Murashko, K. S.; Shutyuk, V. V.
Article17-nov-201624-mar-2017Удосконалення технології сушіння кореню селериМурашко, К. С.; Перець, А. О.; Шутюк, В. В.; Murashko, K. S.; Perets, A. O.; Shutyuk, V. V.