Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23149

Title: Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви
Other Titles: The study of the process osmotic dehydration of quince
Authors: Шутюк, В. В.
Коваль, М. О.
Шешлюк, О. С.
Shytyuk, V. V.
Koval, M. O.
Sheshlyuk, O. S.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шутюк В. В. Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви / В. В. Шутюк, М. О. Коваль, О. С. Шешлюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 172–173. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Shytyuk V. V., Koval M. O., Sheshlyuk O. S. (2017) Doslidzhennia protsesu osmotychnoho znevodnennia aivy [The study of the process osmotic dehydration of quince]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 172-173 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Issue Date: 16-Nov-2017
Date of entry: 25-Jan-2018
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 664.858
Number of pages: 2
Page range: 172-173
Start page: 172
End page: 173
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23149
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Клиновий Д.В., Пепа Т.В. Розміщення продуктивних сил та регіональна економіка України/ За наук. ред. Л.Г. Чернюк: Навчальний посібник. — К.: Центр навчальної літератури, 2006. — 728 с.
2. Barbanti D. Air drying of fruit: effects of different pre–treatments on drying rate and product quality / D. Barbanti, D. Mastrocola, G. Pinnavaia, C. Severini, M. Dalla Rosa, A.S. Mujumdar, I. Filkova // Elsevier Science Publishers: Amsterdam, 1991.– Р. 471–482.
References (International): 1. Klynovyi D.V., Pepa T.V. Rozmishchennia produktyvnykh syl ta rehionalna ekonomika Ukrainy/ Za nauk. red. L.H. Cherniuk: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature, 2006, 728 p.
2. Barbanti D. Air drying of fruit: effects of different pre–treatments on drying rate and product quality, D. Barbanti, D. Mastrocola, G. Pinnavaia, C. Severini, M. Dalla Rosa, A.S. Mujumdar, I. Filkova, Elsevier Science Publishers: Amsterdam, 1991, R. 471–482.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.