Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23149
Назва: | Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви |
Інші назви: | The study of the process osmotic dehydration of quince |
Автори: | Шутюк, В. В. Коваль, М. О. Шешлюк, О. С. Shytyuk, V. V. Koval, M. O. Sheshlyuk, O. S. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Шутюк В. В. Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви / В. В. Шутюк, М. О. Коваль, О. С. Шешлюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 172–173. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Shytyuk V. V., Koval M. O., Sheshlyuk O. S. (2017) Doslidzhennia protsesu osmotychnoho znevodnennia aivy [The study of the process osmotic dehydration of quince]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 172-173 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 16-лис-2017 |
Дата внесення: | 25-січ-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
УДК: | 664.858 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 172-173 |
Початкова сторінка: | 172 |
Кінцева сторінка: | 173 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23149 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Клиновий Д.В., Пепа Т.В. Розміщення продуктивних сил та регіональна економіка України/ За наук. ред. Л.Г. Чернюк: Навчальний посібник. — К.: Центр навчальної літератури, 2006. — 728 с. 2. Barbanti D. Air drying of fruit: effects of different pre–treatments on drying rate and product quality / D. Barbanti, D. Mastrocola, G. Pinnavaia, C. Severini, M. Dalla Rosa, A.S. Mujumdar, I. Filkova // Elsevier Science Publishers: Amsterdam, 1991.– Р. 471–482. |
References: | 1. Klynovyi D.V., Pepa T.V. Rozmishchennia produktyvnykh syl ta rehionalna ekonomika Ukrainy/ Za nauk. red. L.H. Cherniuk: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature, 2006, 728 p. 2. Barbanti D. Air drying of fruit: effects of different pre–treatments on drying rate and product quality, D. Barbanti, D. Mastrocola, G. Pinnavaia, C. Severini, M. Dalla Rosa, A.S. Mujumdar, I. Filkova, Elsevier Science Publishers: Amsterdam, 1991, R. 471–482. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Shytyuk_V_V-The_study_of_the_process_172-173.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Shytyuk_V_V-The_study_of_the_process_172-173.djvu | 97,19 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Shytyuk_V_V-The_study_of_the_process_172-173__COVER.png | 461,59 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.