Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23149
Título : | Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви |
Otros títulos : | The study of the process osmotic dehydration of quince |
Autor : | Шутюк, В. В. Коваль, М. О. Шешлюк, О. С. Shytyuk, V. V. Koval, M. O. Sheshlyuk, O. S. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шутюк В. В. Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви / В. В. Шутюк, М. О. Коваль, О. С. Шешлюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 172–173. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Shytyuk V. V., Koval M. O., Sheshlyuk O. S. (2017) Doslidzhennia protsesu osmotychnoho znevodnennia aivy [The study of the process osmotic dehydration of quince]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 172-173 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Fecha de publicación : | 16-nov-2017 |
Date of entry: | 25-ene-2018 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 664.858 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 172-173 |
Start page: | 172 |
End page: | 173 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23149 |
ISBN : | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Клиновий Д.В., Пепа Т.В. Розміщення продуктивних сил та регіональна економіка України/ За наук. ред. Л.Г. Чернюк: Навчальний посібник. — К.: Центр навчальної літератури, 2006. — 728 с. 2. Barbanti D. Air drying of fruit: effects of different pre–treatments on drying rate and product quality / D. Barbanti, D. Mastrocola, G. Pinnavaia, C. Severini, M. Dalla Rosa, A.S. Mujumdar, I. Filkova // Elsevier Science Publishers: Amsterdam, 1991.– Р. 471–482. |
References (International): | 1. Klynovyi D.V., Pepa T.V. Rozmishchennia produktyvnykh syl ta rehionalna ekonomika Ukrainy/ Za nauk. red. L.H. Cherniuk: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature, 2006, 728 p. 2. Barbanti D. Air drying of fruit: effects of different pre–treatments on drying rate and product quality, D. Barbanti, D. Mastrocola, G. Pinnavaia, C. Severini, M. Dalla Rosa, A.S. Mujumdar, I. Filkova, Elsevier Science Publishers: Amsterdam, 1991, R. 471–482. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Shytyuk_V_V-The_study_of_the_process_172-173.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
CAZST_2017v3_Shytyuk_V_V-The_study_of_the_process_172-173.djvu | 97,19 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
CAZST_2017v3_Shytyuk_V_V-The_study_of_the_process_172-173__COVER.png | 461,59 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi