Lehitse Autor Сторож, Людмила Анатолівна

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 10 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article201831-okt-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
-jaa-201711-mai-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendationssep-20174-vee-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201831-okt-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201831-okt-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-det-201628-apr-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-jaa-201711-mai-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Laboratory Instructionssep-201714-juu-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationssep-201714-juu-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робітДацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201710-sep-2018Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна