Browsing by Author Полевий, М. І.
Showing results 1 to 4 of 4
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 24-nov-2021 | 21-des-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |
| Conference Abstract | 11-des-2024 | 24-jan-2025 | Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями | Мисліцька, І. Р.; Полевий, М. І.; Myslitska, I. R.; Polevyi, M. I. |
| Conference Abstract | 7-des-2022 | 15-feb-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |
| Conference Abstract | 25-sep-2025 | 28-okt-2025 | Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами | Полевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z. |