Anzeige von nach Autor Полевий, М. І.
Anzeige der Treffer 1 bis 3 von 3
Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-Nov-2021 | 21-Dez-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 11-Dez-2024 | 24-Jan-2025 | Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями | Мисліцька, І. Р.; Полевий, М. І.; Myslitska, I. R.; Polevyi, M. I. |
Conference Abstract | 7-Dez-2022 | 15-Feb-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |