Yazar Кравченюк, Р. Ю.
Gösterilen sonuçlar 1 - 5 den 5
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 22-Eyl-2022 | 19-Eki-2022 | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробів | Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y. |
| Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиною | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 25-Nis-2024 | 4-Haz-2024 | Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |