Browsing by Author Арутюнян, Д. А.
Showing results 1 to 5 of 5
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 24-Μαΐ-2023 | 19-Ιου-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-Νοε-2020 | 24-Μαρ-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-Σεπ-2023 | 21-Νοε-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 11-Δεκ-2024 | 24-Ιαν-2025 | Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насінням | Арутюнян, Д. А.; Кухтин, Микола Дмитрович; Arutiunian, D. A.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 22-Σεπ-2022 | 19-Οκτ-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |