Visar Författare Novikov, Volodymyr

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 5 av 5 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктівГамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоївШвед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибкаВічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктівПетріна, Романа; Хом'як, Ірина; Суберляк, Софія; Новіков, Володимир; Petrina, Romana; Khomiyak, Iryna; Suberlyak, Sofia; Novikov, Volodymyr