Разлистване на по Автор Арутюнян, Д. А.
Показване на резултати 1 до 5 от 5
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-Ное-2020 | 24-Мар-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 11-Дек-2024 | 24-Яну-2025 | Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насінням | Арутюнян, Д. А.; Кухтин, Микола Дмитрович; Arutiunian, D. A.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 22-Сеп-2022 | 19-Окт-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |