Перегляд зібрання за групою - УДК 664.8.03
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 22-кві-2010 | 18-лют-2016 | Активність води як фактор у технології консервування | Макар, М. |
Article | 22-кві-2010 | 18-лют-2016 | Актинідія китайська - незвичайний подарунок природи | Запотічна, Т. |
Article | 10-лют-2010 | 1-чер-2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Незамінні додаткові компоненти страв - соуси | Гуща, Г.; Hushcha, H. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку | Галушка, І.; Galushka, I. |