Перегляд зібрання за групою - Дати подання 2024-06

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 159  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Bachelor Thesisчер-202430-чер-2024HI - FI підсилювач для навушниківСікула, Володимир Володимирович; Sikula, Volodymyr
Bachelor Thesisчер-202430-чер-2024Аналого-цифровий перетворювач низькочастотних сигналівЮщишин, Андрій Васильович; Yushchychyn, Andriy
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Аналіз маршруту перевезення кондитерських виробів в межах України.Леськів, Людмила Володимирівна; Leskiv, Liudmyla
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Аналіз маршруту перевезень спеціального вантажу.Бойчук, Назарій Олегович; Boichuk, Nazarii
Bachelor Thesisчер-20248-вер-2024Аналіз методів зниження транспортного навантаження на вулично-дорожній мережіГаврилишин, Мирослав Володимирович; Gavrylyshyn, Myroslav
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesisчер-20246-вер-2024Аналіз показників функціонування автобусного маршруту Черкаси- ЩецинЛазорчик, Павло Павлович; Lazorchyk, Pavlo
Bachelor Thesisчер-202430-чер-2024Блок перетворення сигналів для PLC мережіСтупка, Віталій Володимирович; Stupka, Vitaliy
Bachelor Thesisчер-202427-чер-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту діяльності підприємств ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Na Nebi»)Ухач, Софія Миколаївна; Ukhach, Sofiia
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Bachelor Thesisчер-20246-вер-2024Визначення необхідної кількості пасажирського транспорту для функціонування маршрутної мережі містаБогуславський, Артем Миколайович; Bohuslavskyi, Artem; Войціховський, Юрій Андрійович; Voitsikhovskyi, Yurii
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Визначення параметрів раціонального маршруту при перевезенні насипних вантажів.Личак, Віталій Романович; Lychak, Vitalii
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Визначення параметрів транспортного процесу при перевезенні різних типів вантажівСтрій, Володимир Юрійович; Strii, Volodymyr
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Визначення показників ефективності маршруту при перевезенні лісоматеріалів.Булич, Андрій Васильович; Bulych, Andrii
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Визначення прогнозованого вантажопотоку приватним автотранспортним підприємством.Константюк, Михайло Михайлов; Konstantiuk, Mykhailo
Bachelor Thesisчер-20246-вер-2024Визначення техніко-економічних показників функціонування приміського пасажирського маршруту Тернопіль – ГлиннаМатвійчук, Андрій Миколайович; Matviichuk, Andrii
Bachelor Thesisчер-20249-вер-2024Визначення техніко-експлуатаційних показників роботи рухомого складу при різних схемах маршрутів.Козович, Андрій Степанович; Kozovych, Andrii
Bachelor Thesisчер-202430-чер-2024Високоякісний підсилювач низької частотиОпашний, Олександр Михайлович; Opashnyi, Oleksandr
Bachelor Thesisчер-202421-чер-2024Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі»)Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana