Перегляд зібрання за групою - Автори Polevyi, M. I.
Результати від 1 до 3 із 3
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями | Мисліцька, І. Р.; Полевий, М. І.; Myslitska, I. R.; Polevyi, M. I. |
| Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами | Полевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z. |