ブラウズ : 著者 Nazarko, Iryna

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:  
検索結果表示: 1 - 11 / 11
タイプ発行日Date of entryタイトル寄与者
Conference Abstract2-5月-20183-7月-2018Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract28-9月-202321-11月-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Article18-5月-20168-6月-2016Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract24-5月-202319-7月-2023Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Conference Abstract11-10月-201728-10月-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract28-9月-202321-11月-2023Консервування плодово-ягідних напівфабрикатівФігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna
Article19-5月-201521-1月-2016Перспективи використання функціональних продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract10-10月-201915-11月-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article8-10月-201521-12月-2015Українські стандарти безпечності харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Article13-5月-20141-2月-2016Шляхи підвищення якості знань з хімії студентів-іноземців у вищих технічних навчальних закладахНазарко, Ірина Степанівна; Джур, Ярослава; Nazarko, Iryna; Dzhur, Yaroslava
Conference Abstract22-9月-202219-10月-2022Яблучна кислота – ідеальна харчова добавкаНазарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina