Перегляд зібрання за групою - Автори Kravcheniuk, R.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тістаКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опариКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.