Buscar por Autor Рукшан, Людмила
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
| Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина |
| Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | The quality of flour obtained in the production of cereals | Rukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна |
| Article | 8-oct-2015 | 21-dic-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
| Article | 8-oct-2015 | 21-dic-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |